dr. Miha Dvojmoč

Izredni profesor dr. Miha Dvojmoč je doktoriral leta 2013, s področja pravnih znanosti, interpersonalnih kompetenc zasebnega varnostnega osebja ter pravne ureditve zasebnovarnostnega področja v Republiki Sloveniji. Poklicno pot je začel v zasebnovarnostnem podjetju, nadaljeval na Inšpektoratu Mestne občine Ljubljana in se pozneje vrnil v zasebni sektor kot direktor in varnostni manager poslovne enote večjega varnostnega podjetja, odgovoren pa je bil tudi za izvedbo najzahtevnejših varnostnih projektov. Kot višji svetovalec je deloval tudi na Ministrstvu za notranje zadeve na področju zasebnega varovanja, zdaj pa je docent na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru, Pravni fakulteti v Novi Gorici in Fakulteti za državne in evropske študije. Izvaja študijski proces na različnih področjih.

2. sekcija: Zakonodaja in varovanje podatkov v zdravstvu
• Integriteta v zdravstvenih zavodih
Integriteta je na splošno izredno pomembna, predvsem kadar gre za delovanje in poslovanje organizacij, kot so v našem primeru zdravstveni zavodi. Pri tem so pomembni posamezniki oziroma zaposleni in vodstvo, ki so ključni dejavniki za ustvarjanje okolja, v katerem je vzpostavljena ustrezna kultura, pri čemer ima integriteta pomembno vlogo in vpliv. Na predavanju bo pojasnjeno, kaj točno integriteta je, zakaj je pomembna, kako vpliva na organizacije, kdo so prijavitelji, kaj počnejo in podobno.

O predavatelju
 • docent
  Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru, Pravna fakulteta v Novi Gorici in Fakulteta za državne in evropske študije
 • 2. sekcija: Zakonodaja in varovanje podatkov v zdravstvu
  • Integriteta v zdravstvenih zavodih
Želite zastaviti vprašanja predavatelju?

  Events of the Speaker
  You might also love these events.
  16.05.2022
  Lorem ipsum dolor sit amet, voluptua iracundia an pri, his utinam principes dignissim ad. Ne nec dolore oblique nusquam, cu luptatum volutpat delicatissimi has.